Geklede camping

Beleving, rust en plezier.

Kernwoorden waarmee wij onze gasten direct ter wille zijn. Brengt u een bezoek voor enkele dagen fietsplezier, of komt u met het hele gezin uw zomervakantie bij ons doorbrengen? Op onze camping is er altijd genoeg te beleven voor jong en oud. U kunt komen in uw eigen tent, caravan of camper, maar evt ook in één van onze stacaravans. Zelfs combinatie met onze B&B is mogelijk, zo komen regelmatig familieleden op bezoek die in plaats van kamperen in onze B&B verblijven, maar toch heerlijk buitenleven bij de familie op de camping.

Het veld “De Koeienweide” is ingedeeld met toeristische kampeerplaatsen en 2 huur stacaravans. Het veld is voorzien van goed onderhouden sanitaire voorzieningen, waar u tevens gebruik kunt maken van warm en koud stromend water.

Voor paardenliefhebbers is het mogelijk om je paard of pony mee te brengen op vakantie.

Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht daar hebben we een aantal skelters voor beschikbaar, verwarmd zwembad op de camping, visvijver. Ook kunnen ze in overleg ponyrijden of helpen bij de dierverzorging. Er is een wandelpad tussen de weilanden op ons terrein, waarbij je langs diverse dieren wandelt.

 

© 2024 Camping Nieuw-Moscou
Zuideropgaande 129   7913 TL Hollndscheveld Gemaakt door Profi-web